Feci kaza, akşam saatlerinde Siverek-Şanlıurfa kara yolunda meydana geldi. Bayram tatili için Antalya’dan Van’a gelen araç Şanlıurfa-Siverek karayolunda kaza yaptı. 3 aracın karıştığı zincirleme kazada otomobil önce motosiklete, ardından hafif ticari araca çarpması sonucu ikiye bölündü. 3 aracın karıştığı feci kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı.

1’İ VANLI 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Van istikametine seyir halinde olan bir otomobil, motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle başka bir hafif ticari araca çarpan otomobil ikiye bölündü. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemede 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan Mehmet Karakayalı, Mehmet Fatih Altıntaş, Ziyattin Kazancı, Şenol Kazancı, Kubbettin Kazancı, Salih Alkadur, Cesim Katılmış, Yunus Emre Sabırdan, Şerafettin Kazancı (38), İbrahim Erol (25) ve Emrullah Kınış (29), sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelenecek mi? Resmi açıklama yapıldı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelenecek mi? Resmi açıklama yapıldı...

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan İbrahim Erol, Emrullah Kınış ve Şerafettin Kazancı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan durumu ağır olan Kubbettin Kazancı ve Salih Alkadur ise Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Kaza nedeniyle Siverek-Şanlıurfa karayolu uzun süre trafiğe kapatılırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ