Gürpınar Belediyesi’nin 5’nci geleneksel futbol turnuvası heyecanı tekrar başlıyor. Mahalle kültürünün yaşatılması için yapılan turnuvanın son başvuru tarihi duyurulurken, turnuvanın ne zaman başlayacağı konusunda ise net bir açıklama yapılmadı. 

Gürpınar Belediyesi’nin 5’nci geleneksel futbol turnuvası başlıyor. Her sene düzenli olarak düzenlenen turnuva, mahalle kültürünü yaşatmak, gençler arası sportif faaliyetleri ve kardeşlik duygusunu pekiştirmek amacıyla yapılıyor. Beşincisi düzenleyecek turnuvanın son başvuru tarihi ise 12 Eylül Salı günü olarak duyuruldu.

Başkan Tanış'tan Gürpınar’da tarihin en kalabalık mitingi! Başkan Tanış'tan Gürpınar’da tarihin en kalabalık mitingi!

SON BAŞVURU TARİHİ 12 EYLÜL… 

Gürpınar Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Belediyemiz tarafından mahalle kültürünü yaşatmak, gençler arası sportif faaliyetleri ve kardeşlik duygusunu pekiştirmek amacıyla bu yıl beşincisini düzenleyeceğimiz “Gürpınar Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’ başlıyor. Geleneksel hale gelen futbol turnuvamıza katılmak isteyen takımların 12 Eylül Salı gününe kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir.” Denildi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ÇETİN DEMİR