Van Büyükşehir’den bakım-onarım seferberliği! Van Büyükşehir’den bakım-onarım seferberliği!

ŞEHRİVAN HABER: BARIŞ DÖNMEZ - Son yıllarda fuar anlamında ülkede adından sıkça söz ettiren Van, dev bir fuara daha ev sahipliği yapacak. Van’ın tanıtımı ile ekonomisine önemli katkılar sunan fuarlar Van’da hız kesmeden devam ederken, yarın da ‘Mobilya ve Evlilik Fuarı’ başlayacak.

VAN, ‘MOBİLYA VE EVLİLİK FUARI’NA HAZIR!

İpekyolu Expo Anonim Şirketi tarafından düzenlenen ‘Van Mobilya ve Evlilik Hazırlıkları Fuarı’ yarın kapılarını ziyaretçilerine açacak. Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuarda mobilya ve evlilik ürünleri görücüye çıkacak. Fuarda 50 firma yer alacak. Heyecanla beklenen fuarda ayrıca her gün gelinlik defilesi ve etkinlikler, fuara özel çekilişler yapılacak. Fuara kentin belli noktalarından kalkan ücretsiz servisler olacak.

VAN EVLİLİK FUARI DOLU DOLU GEÇECEK…

Van Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı, 10 Mayıs Çarşamba günü kapılarını ziyaretçilerine açıyor. 10-14 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan bu dev fuarda evlenmeyi düşünen çiftler için ürünler görücüye çıkacak. Fuarda ayrıca 4 gün boyunca günde 2 defa olmak üzere 15:30-18:30 saatleri arasında ünlü mankenler de olacak. Models of Turkey 1’si ile 2’sinin yer alacağı fuarda gelinlik, kaftan ve abiye kıyafetleri defileleri düzenlenecek.

FUARDA DÜNYACA ÜNLÜ MANKENLER PODYUMA ÇIKACAK

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Fuar Koordinatörü Veysi Uygun, 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarda yüzlerce markanın yer aldığını ifade ederek, özellikle evlenecek olan çiftlerin bu fuarı mutlaka görmesi gerektiğini belirtti. Fuarda birbirinden renkli etkinlik ve yarışmaların yer aldığını vurgulayan Uygun, “Yarın açılacak olan bu dev etkinlikte; mobilyadan beyaz eşyaya, gelinlikten moda evlerine, fotoğraf stüdyolarından düğün salonlarına kadar evliliğe dair tüm ihtiyaçlar yer alacak. Bunun yanında fuar süresince her gün 15.30 ve 18.30 saatleri arasında dünyaca ünlü mankenlerin yer aldığı ‘Models of Turkey’ defilesi yer alacak. Defilede ünlü mankenler tarafından gelinlik, kaftan ve abiyelerin tanıtımı yapılacak” dedi.

“FUARA ÖZEL YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİMLER YAPILACAK”

Fuarda ayrıca kampanya ve yarışmaların da yer aldığını belirten Uygun, “Katılan tüm firmalardan fuara özel yüzde 50’ye varan indirimler yapılacağı gibi ayrıca fuarı ziyaret eden vatandaşlar ise sürpriz hediyelerin olduğu çekilişlere katılma hakkı kazanacak. Ben bu anlamda 10-14 Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan bu dev organizasyona tüm halkımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Necmettin Dursun