Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde kamu düzenin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele çerçevesinde yürütülen çalışmaların devam eediyor.


Hırsızlıktan aranması bulunan 29 kişi yakalanırken 11 kişi tutuklandı.

3 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı! 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı!

Van İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü/Amirliği görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde, 6136 ve 5729 Sayılı Kanuna Muhalefet olaylarında; 2 adet tabanca, 1 adet fişek, 1 adet satır, 1 adet bıçak ele geçirilmiştir. Hırsızlık suçu olduğu tespit edilen; 1 adet bisiklet, 1 adet cep telefonu ve muhtelif malzemeler ele geçirilmiştir. Aranması bulunan ve çeşitli suçlardan adli işlem yapılan 29 şahıs yakalanmış, toplamda 21 yıl hapis cezası bulunan 11 şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır”

VAN’DA 4 ORGANİZATÖR TUTUKLANDI

"Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti" yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 9 kişiden 4’ü tutuklandı.

"Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti" yapan şahıs/şahısların deşifresine ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan operasyonlarda, 9 organizatör hakkında adli işlem yapılmış, 4 organizatör tutuklanmıştır” denildi.

Editör: Necmettin Dursun