Van Büyükşehir Belediyesi kırsal kesimlerdeki öğrencileri sosyal etkinliklerde buluşturuyor
Van Büyükşehir Belediyesi kırsal kesimlerdeki öğrencileri sosyal etkinliklerde buluşturuyor
İçeriği Görüntüle

Van’da trafiğe kayıtlı araç sayısı her geçen gün artarken bununla birlikte trafik sorunu da büyüyor. Otopark alanlarının yetersiz olduğu ve dar bir alana sıkışan Van’da trafik sorunu içinden çıkılmaz bir hal aldı. Van’da ramazan ayında vatandaşların iftara yetişme telaşıyla birlikte trafik sorunu iki kat arttı.

Van’da iftar telaşı ve vatandaşların yoğunluğu nedeniyle trafik büyük bir çileye neden oldu.

Özel araçlarıyla çarşıya gelen çok sayıda sürücü, trafiği kilitledi. Van’ın Beşyol Kavşağı’nda yolcu taşıyan minibüsler ve yoğun özel araç trafiği kilitledi.

VAN TRAFİĞİ ÇİLEYE DÖNDÜ

Artan araç sayısının cadde ve sokaklarda kendisini iyice hissettirdiği kentte son dönemlerin en büyük isyanı trafik olmaya başladı. Vatandaşlar artan araç ve dolaylı olarak yansıyan sıkıntılar konusunda isyan etti. Son yıllarda nüfusu ile birlikte kalabalığı ve sorunları da artan Van’da trafiğe kayıtlı araç sayısı da dolaylı olarak artıyor. Her geçen gün trafiğe yeni araçlar eklenen ve adeta kaos ortamı yaşanıyor.

Muhabir: HABER MERKEZİ