Faiz indimi olacak mı? Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Akçay açıkladı! Faiz indimi olacak mı? Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Akçay açıkladı!

Van Gölü manzarası eşliğinde konforlu ve huzurlu bir konaklama sunan EliteWorld Go Van, 32 odası, 70 kişilik restoranı ve toplantı salonu ile her sene yerli ve yabancı turistleri ağırlayan, plajları ve sahilleriyle meşhur Van’ın Edremit ilçesinde misafirlerine hizmet veriyor. EliteWorld Go Van, aynı zamanda Elite World Hotels&Resorts markasının da ilk oteli olma özelliği taşıyor.

İLİMİZE YAKIŞIR GÜZEL BİR TURİZM TESİSİ KAZANDIRDIK

Elite World Van’ın markası olduğunu dille getiren Süerler Gruop Yönetim Kurul Başkanı Ali Süer, “Halkımızın bizi bugün yalnız bırakmaması aslında bu halkın bu ilde yatırıma sahip çıktığını gösteriyor. Başta değerli katılımcılarımıza, basın mensuplarına, şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün burada olmanız gücümüze güç katınız. Bundan sonra bu kentte elimizden gelen ne varsa daha üst seviyeye çıkararak devam edeceğiz. Elite World Van’ın markası oldu. Gücümüzü birleştirdik burada deniz manzaralı ilimize yakışır Güzel bir Turizm tesisi kazandırdık. Konaklama ve restoran olarak ilimizde güzel bir yatırım gerçekleştirdik. Buraya yapılan yatırımlar halkındır. Hep beraber sahip çıkmalıyız bu değerlere. Otelimiz Elit World GO otelimiz toplamda 32 oda 100 yatak kapasitelidir. Süerler grup olarak bu ilde farklı otel zincirlerini bünyesinde bulunduruyor. Bu ilin her karışı bizimdir. Yapılan ve yapacağız her yatırımı para kazanmak için değil bölgemize nasıl katma değer sağlayabiliriz bunun çabası içerisindeyiz. Kentimiz tarihin doğanın güzelliklerin olduğu bir ildir. Kentimiz yakın zamanda Turizm kenti olma yolunda ilerleyecektir.”dedi.

"ELİTE WORLD MARKASI EMİN VE SAĞLAM ADIMLARLA BÜYÜYOR"

Elite World Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik, “Elit World grubu olarak 2012 yılında Van’da ilk otelimiz açtık. Bugün Elit World GO markasıyla Edremit şubemizi açtık. Elite World grubu Türkiye geneli 10 markası olan bir grup. İkinci franceyzn olan otelimizin 2’ncisini bugün Van’da açtık. Bundan sonraki adımlarımızda hem yurt içi hem yurt dışında yeni yatırımlarımıza devam edeceğiz. 2030 yılana kadar 50 otel hedefimizi tamamlamak için çabamızı devam ettireceğiz. Önümüzdeki aylarda yeni otelimizde devreye girecek. Elite World markası emin ve sağlam adımlarla büyüyor.”

Programa, Van Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memet Aslan, Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer, Van Büyükşehir Belediyesi meclsi üyesi Neslihan Şedal, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ