Van'da dün başlayan izinsiz gösteriler bugün de devam ediyor. DEM Parti öncülüğünde Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Fekiye Teyran Parkı’nda yapılan, CHP ve TİP ile bazı STK temsilcilerinin destek verdiği açıklamanın ardından yine olaylar çıktı. Polis ekiplerinin tazyikli su ve biber gazlı müdahalesi kentin değişik noktalarında devam ediyor.

VAN’DA İZİNSİZ GÖSTERİLERE POLİS MÜDAHALESİ

DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Zeydan’ın memnu hakkının geri alınmasının ardından dün başlayan izinsiz gösterilere polisin müdahalesi devam ediyor.

Van 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı coşkuyla kutladı! Van 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı coşkuyla kutladı!

İL SEÇİM KURULU’NUN KARARI SONRASI VAN SOKAKLARI KARIŞTI

DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Zeydan’ın memnu hakkının Adalet Bakanlığı tarafından geri alınması üzerine Van İl Seçim Kurulu, mazbatanın en çok oy alan ikinci sıradaki AK Parti Van Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas’a verilmesi kararı sonrası başlayan gerginlik gece geç saatlere kadar devam etmişti.

A W175946 03

POLİSİN MÜDAHALESİ DEVAM EDİYOR

Bugün de DEM Parti öncülüğünde Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Fekiye Teyran Parkı’nda yapılmak istenen ‘halk buluşmasına’ polis ekipleri müdahalede bulundu. Bazı kişilerin gözaltına alındığı olaylarda, polis ekiplerinin tazyikli suyla müdahalesi devam ediyor.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ