AK Parti Çatak belediye encümen adayları belli oldu! İşte aday listesi... AK Parti Çatak belediye encümen adayları belli oldu! İşte aday listesi...

Van’ın Çatak ilçesinde 24,05.2024 tarihinde gece yarısı kuyumcu dükkanının duvarını delerek girdikleri dükkanda 3 milyon lira değerinde altın ve ziynet eşyası çalan 2 kişi polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu yakalandı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Van'ın Çatak ilçesimnde 24.05.2024 günü bir iş yerinde (kuyumcu) meydana gelen “İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık” olayıyla ilgili görevlilerimizce yapılan ayrıntılı kamera incelemeleri ve sokak çalışmaları sonucunda; Hırsızlık suçunun faili olduğu tespit edilen 2 şüpheli şahıs aynı gün müdürlüğümüz görevlilerince yakalanarak gözaltına altına alınmış olup işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir. Ele geçirilen malzemeler sahibine teslim edilmiştir. Van Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde, halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü olayın önlenmesi, suça karışmış şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ