ŞEHRİVAN HABER: BARIŞ DÖNMEZ

Türkiye’de her gün trafik kazaları yaşanıyor. Günümüzün en önemli sorunları arasında yer alan trafik kazaları birçok sebepten dolayı yaşanıyor. Dikkatsiz araç kullanımı çoğu zaman ölümlere ve yaralanmalara sebep oluyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, ölümlere ve yaralanmalara neden olan unsurlar arasında sürücüler ilk sırada yer alırken, sürücüleri yayalar ve araçlar izliyor.

VAN’DA NİSAN AYINDA 274 TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ!

 

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, Van’da Nisan ayında 274 kaza meydana geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, Van’da Nisan ayında ölümlü-yaralanmalı kaza sayısı 135, maddi hasarlı kaza sayısı ise 139 oldu. Verilere göre, Nisan ayında Van’da meydana gelen kazalarda hayatını kaybeden sayısı 1 olurken, yaralı sayısı ise 243 oldu.

VAN’DA OCAK-NİSAN DÖNEMİNDE 970 KAZA MEYDANA GELDİ…

Gazze çevre felaketiyle karşı karşıya! Gazze çevre felaketiyle karşı karşıya!

Verilere göre, Ocak-Nisan döneminde Van’da toplam 970 kaza meydana geldi. Kentte meydana gelen bu kazalardan 424’ü ölümlü-yaralanmalı kaza, 546 maddi hasarlı kaza oldu. Ocak-Nisan döneminde meydana gelen kazalarda hayatını kaybeden sayısı 4, yaralananların sayısı ise 744 oldu.

TÜRKİYE’DE NİSAN AYINDA 44 BİN 901 TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, Nisan ayında ülkede toplam 44 bin 901 trafik kazası meydana geldi. Nisan ayında meydana gelen ölümlü kaza sayısı 207, yaralanmalı kaza sayısı 18 bin 413, maddi hasarlı kaza sayısı ise 26 bin 281 oldu. Verilere göre, Nisan ayında kaza yerinde 258 kişi hayatını kaybederken, 28 bin 806 kişi yaralandı.

Editör: Ömer Aykaç