Şehir İttifakı’nın bu hafta ele aldığı konu aday tanıtım programı oldu. Yapılan basın toplantısında Şehir İttifakı’nın ilk adayı belli oldu. İşte o isim…

31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimlere aylar kala Van’da da seçime yönelik çalışmalara devam edilirken, Şehir İttifakı kuran Saadet ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlığının bu haftaki basın açıklamasında ele alınan konu aday tanıtım programı oldu. Yapılan açıklamada, İpekyolu Belediye Başkan adayı Yılmaz Kılıç’ın 30 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek mitingle tanıtılacağı ifade edildi.

YSK, 3 ilçe ve 4 beldede seçimin yenilenmesine karar verdi YSK, 3 ilçe ve 4 beldede seçimin yenilenmesine karar verdi

ŞEHİR İTTİFAKI’NIN BU HAFTAKİ KONUSU ‘ADAY TANITIM PROGRAMI’

Açıklamayı yapan Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, şehir ittifakına dikkat çekerek, “Saadet ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları olarak bu haftaki gündemimiz aday tanıtım programı! Şehir İttifakı olarak ilk adayımızı tanıtıyoruz! Saadet ve Gelecek Partileri olarak kurmuş olduğumuz Şehir İttifakı Van’ımızı yıllardır iki partili yapıya mahkûm etmek isteyenlere karşı kurulmuş ve Van halkını bu ikili yapıdan kurtarma gayesini taşımaktadır. Şehir İttifakı Van Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerini içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarma amacındadır. Şehir İttifakı olarak belediyelerimizi borç batağından kurtarmak için, birilerinin emir ve talimatlarıyla değil, kendi iradeleriyle belediyeleri yönetecek adaylarımızla yola çıkıyoruz. Şehir İttifakı olarak bu şehri yaşanılamaz hale getirenlere karşı, kronikleşmiş problemleri çözmek için belediyeleri yönetecek liyakatli ve tecrübeli adaylarla yola çıkıyoruz” dedi. 

VAN’DA ŞEHİR İTTİFAKI’NIN İPEKYOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU!

Şehir ittifakının İpekyolu Belediye Başkan adayını açıklayan İlhan, “Şehir İttifakı olarak ucube yapılar yaparak milletin parasını çarçur edenlere karşı yeni ve yaşanabilir bir şehir kurmak için yola çıkıyoruz. Halka rağmen, halka karşı aday dayatanlara, kayyım atayanlara karşı kendi iradeleriyle belediyeleri yönetecek adaylarımızla yola çıkıyoruz. Bu şehir sahipsiz değildir, bu şehre sahip aramaya gerek yoktur. Bu şehrin sahibi Van halkıdır, bu şehir senin, bu şehir hepimizin. Şehir İttifakı olarak şehrimizin kalbi en büyük ilçemiz olan İpekyolu Belediye Başkan adayımız Yılmaz Kılıç’ı 30 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de Villa Park Düğün Salonunda yapacağımız aday tanıtım mitingiyle halkımıza tanıtıyoruz. Tüm hemşerilerimizi aday tanıtım mitingimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ