MÜSİAD ÜYELERİ VAN’DA BİR ARAYA GELDİ!

Küçükbaş hayvan varlığı bakımından Türkiye’de ilk sırada yer alan Van’da girdi maliyetlerinden dolayı hayvancılık yapamayan vatandaşlar kente göç ederken, son yıllarda bunun önüne geçmek için çeşitli projeler ve çalışmalar da yapılıyor. Müstakil Sanayici ve İş Adamlar Derneği (MÜSİAD) Van Şubesi bu anlamda önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Van Mutfak Gurme Fuarı için kente gelen gıda, tarım ve hayvancılık sektörünün önde gelen isimleri ‘Sektör Nereye Gidiyor’ konulu panelde bir araya geldi.

PANELDE VAN’IN GIDA, TARIM VE HAYVANCILIĞI KONUŞULDU

Bir iş cinayeti daha! İnşaatın 6’ncı katından düşen kalıp ustası hayatını kaybetti! Bir iş cinayeti daha! İnşaatın 6’ncı katından düşen kalıp ustası hayatını kaybetti!

Van’da ilki düzenlenen Van Mutfak Gurme Fuarı kapsamında 40 MÜSİAD Üyesi ile Türkiye’nin önde gelen markalarının CEO ve temsilcileri ‘Sektör Nereye Gidiyor’ konulu panelde bir araya geldi. panele Van Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Görentaş, MÜSİAD Van Şube Başkanı Ertuğrul Balibay, AK Parti önceki dönem milletvekili Abdulahat Arvas, Van ESOB Başkanı İsa Berge, KOSGEB Van İl Müdürü Sn. Bilal Emre Yörük ve çok sayıda kişi katıldı. Van TSO Toplantı Salonu’nda düzenlenen panelde gıda, tarım ve hayvancılık konularına değinilip gelecek zaman için ne gibi önlemler alınabileceği konuşuldu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ŞABAN BEYAZSAÇ