VALİ BALCI, SAHİL YOLUNUN BİTMESİ İÇİN TARİH VERDİ

Van’ın en büyük projelerinden biri olan Van Gölü kıyıları, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan 1100 dönümlük alandaki rekreasyon projesi ve "Sahil Yolu" çalışması ile güzelleştiriliyor. Sona doğru yaklaşılan projeyi yerinde inceleyen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunarak, sahil yolunun bitmesi için tarih verdi.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Erdoğan, öğrenci velisinin darp ettiği öğretmenle görüştü Erdoğan, öğrenci velisinin darp ettiği öğretmenle görüştü

Van’ın en büyük projelerinden biri olan Van sahil yolundaki çalışmalar hız kesmeden devam ederken Van Gölü’nün gerdanlığı olacak projeyi yerinde inceleyen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, önemli değerlendirmelerde bulunarak, “Vanlılarımızın hayali olan sahil yolu projesini inşallah bir ay içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine açmış olacağız” dedi.

BALCI: VAN İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Sahil yolu çalışmaları hakkında açıklama yapan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, “Van için canla başla çalışıyoruz. Bugün Vanlılarımızın en büyük hayallerinden biri olan Van sahil yolu projesindeki çalışmalarımızı yerinde inceledik. Sahil yolundaki çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Vanlılarımızın hayali olan sahil yolu projesini inşallah bir ay içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine açmış olacağız.

BİRÇOK SOSYAL DONATI YER ALACAK

Sahil yolu aynı zamanda Van Gölü'nün gerdanlığı olacak. 100 dönümlük rekreasyon alanları, 12 kilometre sahil yolu, dinlenme alanı ve çocuk oyun alanlarıyla çok güzel bir yol olacak. Eminim ki Van'da hemşehrimiz de burayı çok beğenecekler. Emeği geçen ustalarımıza işçilerimize çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Necmettin Dursun