‘Merkez mahallelerde ne varsa kırsal mahallelerde de o olacak’ şiarıyla çalışmalarını yürüten Gürpınar Belediyesi, bu kapsamda coğrafi ve fiziki engellere aldırış etmeden kırsal mahalleleri tek tek modern görünüme kavuşturuyor.

2 MİLYON METREKARE KİLİTLİ PARKE TAŞI ÇALIŞMASI

Son 4 yılda 48 mahallede kilitli parke taşı döşeme çalışmasını tamamlayan Gürpınar Belediyesi yaklaşık 2 Milyon metrekare kilitli parke taşı çalışmasıyla hem ilçe hem de il tarihinde rekor bir kayda geçti. Başkan Tanış, "Gönül Belediyeciliği" ilkesini benimseyerek, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve ilçeyi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlılıkla çalıştıklarını söyledi.

GENİŞ ÖZET | Amedspor'un şampiyonluk maçı geniş özeti! GENİŞ ÖZET | Amedspor'un şampiyonluk maçı geniş özeti!

“2800 ADET FUTBOL SAHASINA DENK GELİYOR”

Vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri her zaman öncelikli olarak ele alındığını kaydeden Başkan Tanış, “Gürpınar’da büyük bir değişim ve dönüşüm hamlesi başlattık. Uzak yakın demeden her mahalle ve mezramıza hizmet götürme gayreti ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En büyük ilham kaynağımız vatandaşımızın memnuniyeti ve geride bıraktığımız eserlerdir. 2 milyon metrekare çalışma yaklaşık 2800 adet futbol sahasına denk geliyor. Bu rekor çalışma ile ilçemizin neredeyse yüzde 80 oranındaki parke taşı sorununu çözüme kavuşturduk. Daha önce sadece ana yolu yapılan mahallelerimizde şimdi ara sokaklarla birlikte ev önlerini de yapıyoruz. Gerçek manada bir çalışmayı ortaya koyuyoruz. Milletimizle el ele ilçemizi daha da ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Çalışmalar sayesinde toz ve çamurdan kurtulan ve modern sokaklara kavuşan mahalle sakinleri ile mahalle muhtarları Başkan Tanış’ın yanında olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ