ŞEHRİVAN ÖZEL - Van Edebiyat Mahfili'nin davetiyle Van'a gelen yazar Zeki Bulduk, kitap dostlarına unutulmaz bir gün yaşattı.

Geçtiğimiz yıldan bu yana Van'da adeta Edebiyat rüzgarı estiren ve "Van'ı edebiyatın başkenti yapacağız" sloganı ile 50'den fazla yazar-okur buluşması yapan Van Edebiyat Mahfili'nin son konuğu Zeki Bulduk oldu.

Anı, anlatı, günlük ve seyahatname türündeki eserleri ile son dönemlerin dikkat çeken yazarlarından birisi olan Zeki Bulduk, Şehrivan Medya Grubu Konferans Salonu'nda okurları ile bir araya geldi.

Usta sanatçı taburcu oldu! Usta sanatçı taburcu oldu!

Moderatörlüğünü Prof. Dr. Zeki Taştan'ın yaptığı programda kitaplarından, kitaplarına konu olan hikayelerden ve ona öyküleri yazdıran anılardan söz eden Zeki Bulduk, Vanlılar'a unutulmaz bir gün yaşattı.

Okurlarının büyük ilgi gösterdiği söyleşiye yoğun katılım olurken söyleşi sonunda Zeki Bulduk, kitaplarını okurları için imzaladı.

Söyleşisinde Van'a gelmekten dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getiren Bulduk, Van şehrini çok sevdiğini tekrar tekrar vurguladı. Van'daki programlardan dolayı büyük memnuniyet yaşayan Bulduk, söyleşiden sonra paylaştığı bir mesajda; "Van, incilerini sunan bir denizdi bugün." yorumu yaptı.

Kaynak: ŞEHRİVAN GAZETESİ / BARIŞ DÖNMEZ