Van’ın son yıllarda en çok tartışılan sorunlarından biri olan uçuş sorunu bir türlü çözülmezken, tepkiler de ardı ardına gelmeye devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından birçok soruna dikkat çeken, Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Van Ticaret Borsası başkanlığı görevini de yapan iş insanı Feridun Irak, kentin uçuş sorununu bir kez daha gündeme taşıdı.

Askeri üstte patlama: 20 asker hayatını kaybetti Askeri üstte patlama: 20 asker hayatını kaybetti

SUNEXPRESS SEFER SAYISINDA DÜŞÜŞE GİTTİ

Van’ın en büyük sorunlarından biri olan sefer azlığı ve uçuş sorunu Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla gündeme gelirken, vatandaşların uçaklarda yer bulamaması da tepkilere neden olmaya devam ediyor. Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Van Ticaret Borsası başkanlığı görevini de yapan iş insanı Feridun Irak da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Van-İzmir sefer sayısını haftada 3 güne düşüren SunExpress yönetimine tepki göstererek, kentin bir türlü çözülmeyen sorununu bir kez daha gündeme taşıdı.

IRAK’TAN SEFER SAYISINA TEPKİ!

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Feridun Irak, “Van’dan İzmir’e seyahat etmek isterseniz temmuz ayı sonuna kadar uçakta yer yok. Nedeni? SunExpress’in daha önce haftanın her günü, hatta bazı günlerinde iki olan sefer sayısını haftada 3’e düşürmesi olmuştur. SunExpress’in fırsatçı, ticari ahlaka sığmayan bu tutumunu kınıyorum. Amma velakin biz sizin değil sizin bu tutumunuza her zaman olduğu gibi sessiz kalan, itirazı olmayan siyasiler ve STK’ların kurbanı oluyoruz. Onları da protesto ediyoruz” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ORHAN SAĞLAM