ŞEHRİVAN ÖZEL - Mart 2024'te yapılacak olan seçimler öncesi partilerdeki hareketlilik sürerken aday adaylığı süreci son sürat devam ediyor.

Partiler aday adaylığı başvurularını almaya devam ederken Vanlı isimler de yeni dönemde temsiliyet almak için hem kentte hem de farklı şehirlerde adaylık mücadelesi veriyor.

Kentte devam eden başvurulara müracaat eden Vanlılar'ın dışında Türkiye'nin önemli kentlerinde de Vanlılar belediye başkanlığı için başvuru yaparken o isimlerden birisi de İzmir'den başvuru yaptı.

Vanlı mimar ve iş insanı Münir Sirhan Özen CHP Balçova Belediye Başkanı Aday Adayı olarak başvuru yaptı.

AK Partili seçmenler hangi partiyi tercih etti? İşte 6 milyon oy kaybının dağılımı AK Partili seçmenler hangi partiyi tercih etti? İşte 6 milyon oy kaybının dağılımı

Gazeteci Osman Nuri Yıldız o başvuruyu şu sözlerle paylaştı: "Ne zaman İzmir'in Balçova ilçesini gezsem en az 5 - 10 Vanlı ile karşılaşırım. Orayı küçük Van diye adlandırırım. Vanlı mimar ve iş insanı Münir Sirhan Özen CHP Balçova Belediye Başkanı Aday Adayı olmuş. İnşallah aday da olur. Sirhan Özen, Adnan Özen'in oğlu. Yolu açık olsun."

Kaynak: ÖNDER BİLALOĞLU / ŞEHRİVAN