TFF 2.lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta Play-Off mücadeleleri kıyasıya devam ediyor. Play-off 3.tur ikinci maç öncesi Vanspor sahasında 1461 Trabzon’nu konuk edecek. 1. Lig yolundaki bu önemli maçın hangi kanalda yayınlanacağı taraftarlar tarafından merak edilirken maçı canlı yayınlayacak kanal da belli oldu. Peki, Vanspor- 1461 Trabzon maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte maça dair tüm detaylar…

Esenler Erokspor’un ardında ligi ikinci sırada tamamlayarak play-off finaline 3.turdan katılan Vanspor ile 1461 Trabzon finale çıkmak için kozlarını paylaşacak. Vanspor’da hedef; 1461 Trabzon karşısında istediği skoru elde ederek 13 sezon boyunca mücadele ettiği 1.Lige çıkarak 23 yıllık 1.Lig hasretine son vermek.

VANSPOR-1461 TRABZON MAÇI SAAT KAÇTA?

Geçtiğimiz hafta Trabzon’da oynan play-off 3.tur ilk maçında 1461 Trabzon sahasında konuk ettiği Vanspor’u 2-0 yendi. Vanspor, Play-off’a 3.turdan dahil olan Vanspor, ile 1461 Trabzon play-off finale çıkmak için ter dökecek. Bu kritik maç 27 Mayıs Pazartesi günü (Bugün) 15.30'da Van Atatürk Stadı'nda oynanacak.

VANSPOR-1461 TRABZON MAÇI HANGİ KANALDA?

Vanspor yeni sezonun startını verdi! Vanspor yeni sezonun startını verdi!

TFF, geçtiğimiz aylarda aldığı yeni bir karar ile 2.Lig ve 3. Lig'den bazı takımlarının maçlarını canlı Youtube kanalından yayınlayacak. Bu kapsamda TFF, Vanspor’un 1. Lig yolunda 1461 Trabzon ile oynayacağı maçları canlı yayınlayacağını duyurdu. Bu kapsamda; Vanspor’un 1.Lig yolundaki tüm maçları TFF’nin resmi Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇA TRABZON TARAFTARI ALINMAYACAK

Vanspor 27 Mayıs Pazartesi günü (Bugün) play-off yarı final 2.maçında sahasında 1461 Trabzon’u konuk edecek. 23 yıllık 1.Lig hasretini dindirmek isteyen Vanspor, rakibini eleyerek play-off finaline kalmak istiyor. Kritik maç öncesi en çok merak edilen konuların başında maça 1461 Trabzon taraftarlarının maça alınıp alınmayacağıydı. Van İl Güvenlik Kurulu konu ile ilgili önemli bir karar alarak resmi açıklamayı yaptı.

Van İl Güvenlik Kurulu aldığı karar doğrultusunda; Vanspor-1461 Trabzon maçına misafir takımın taraftarının alınmayacağını ve misafir tribününe ait koltuklarında Vanspor taraftarlarına açılacağını duyurdu. Trabzon’da oynanan maçta yarı final ilk maçında Vanspor taraftarı da alınmamıştı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-ŞABAN BEYAZSAÇ