TFF 2.Lig Kırmızı ve Beyaz Grup’ta play-off heyecanı devam ediyor. Ligi ikinci sırada tamamlayarak play-off finaline 3.turdan katılan Vanspor ile 1461 Trabzon finale çıkmak için kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz hafta oynan play-off 2.tur maçında Yeni Mersin İdman Yurdu’nu 0-0’ın rövanşında rakibini 2-1 yenen 1461 Trabzon, Vanspor’un 3.turdaki rakibi olmuştu. Play-off’a 3.turdan dahil olan Vanspor, ile 1461 Trabzon finale çıkmak ter dökecek.

VANSPOR, AVANTAJ PEŞİNDE

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta play-off 3. Tur maçları yarın başlıyor. Play-off’a 3 .turdan dahil olan Vanspor, play-off 3.tur ilk maçında yarın (22 mayıs Çarşamba) saat 15.30’da başlayacak olan maçta Vanspor, avantaj peşinde. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan 2 maç öncesi Vanspor, Trabzon’dan avantajlı bir skor ile dönmek istiyor.

1461 Trabzon Vanspor

Van’da doğum hastası kadın için helikopter ambulans havalandı Van’da doğum hastası kadın için helikopter ambulans havalandı

VANSPOR 23 YILLIK HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Beyaz Grup’ta şampiyonluk ipini şaibelerin gölgesinde göğüsleyen Esenler Erokspor’un ardından ligi ikinci sırada bitiren Vanspor, play-off 3.tur il maçında 1461 Trabzon’a konuk olacak. Vanspor’da tek hedef en son 2000-2001 sezonunda boy gösterdiği ve 13 sezon boyunca mücadele ettiği 1.Lige çıkmak. Vanspor, 1461 Trabzon ve play-off finalini kazanarak 23 yıllık 1.Lig hasretine de son vermek istiyor.

MAÇA VANSPOR TARAFTARI ALINMAYACAK

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu, 1461 maçı öncesi Vanspor taraftarlarına kötü haber geldi. Trabzon İl Güvenlik Kurulu, yarın oynanacak olan play-off 3.tur ilk maçında 1461 Trabzon-Vanspor maçına güvenlik gerekçesiyle maça Vanspor taraftarlarının alınmayacağını açıklamıştı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-NECMETTİN DURSUN