Van Valisi koyunlarla kuzuların renkli buluşmasını izledi Van Valisi koyunlarla kuzuların renkli buluşmasını izledi

Sezona iyi bir başlangıç yapan Vanspor, kentin gündeminden düşmüyor. Gerek deplasmanda gerek kendi evinde lige namağlup devam eden Vanspor, hem spor yorumcuların hem de tarafların ilgisini çekmeye devam ediyor.  Şehrivan TV’de Kubilay Önay’ın sunduğu Spor Şehri Van’a konuk olan Vanspor Yönetim Kurulu Üyeleri Bahattin Kıyak, Fikret Beler ve genel sekreter Gökhan Hanoğlu da önemli açıklamalarda bulundu. Birçok konunun konuşulduğu yayında maçların kadın ve 12 yaş çocuklara ücretsiz olacağı açıklanırken, Salı ve Perşembe günleri yapılacak antrenmanların basın ve taraftarlara açık olacağı da duyuruldu.

KADIN VE ÇOCUKLAR MAÇLARI ÜCRETSİZ İZLEYECEK 

Vanspor Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Kıyak, “Aldığımız kararı bütün yönetici arkadaşlarımızla birlikte istişarede bulunarak aldık. Bundan sonra kadınlardan ve 12 yaş altı çocuklardan maç bilet fiyatı alınmayacak. Genel olarak bilet fiyatlarında taraftarlarımızın serzenişleri var ama ödemeler konusunda sorun yaşadığımız için bilet fiyatlarında bir indirime gitmeyeceğiz. Halkımız bizi 100 TL için terk etmesin.” Dedi.

ANTRENMANLAR TARAFTAR VE BASINA AÇIK OLACAK 

Vanspor Genel Sekreteri Gökhan Hanoğlu ise şunları anlattı: “Taraftarlardan gelen bilet parasıyla stadyum giderlerini ödemeye çalışıyoruz. 15 günde bir 100 TL yapılan bir yardımın tartışmaya kapalı kalması gerekiyor. Öte yandan haftanın her Salı ve Perşembe günleri tesisimizde gerçekleştirdiğimiz sportif faaliyetler hem basına hem de taraftarlarımıza açık olacak.”

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ORHAN SAĞLAM