ŞEHRİVAN HABER: ŞABAN BEYAZSAÇ 


Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Vanspor’da lig maçları için çalışmalar devam ediyor. Her sene şampiyonluk için iddialı takımlardan biri olan Vanspor, iki maçta 6 puan toplamayı başardı. Şehrivan TV’de Kubilay Önay’ın sunduğu Spor Şehri Van’a konuk olan Teknik Direktör Mustafa Sarıgül da takım ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunarak, ilk hedeflerini gerçekleştirdiğini söyleyerek yeni hedefin şampiyonluk olduğunu söyledi.


İLK HEDEFLER TAMAM… 


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor FK Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül Şehrivan TV’de Kubilay Önay’ın sunduğu Spor Şehri Van’a konuk oldu. Birçok soruya cevap veren teknik direktör Sarıgül, ilk hedeflerinin gerçekleştirdiğini ve yeni hedeflere çalışarak şampiyon olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Süper Lig'de gol krallığı yarışı devam ediyor Süper Lig'de gol krallığı yarışı devam ediyor


“HEPSİNE TEK TEK TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM”


Her maç için ayrı ayrı hazırlandıklarını söyleyen Teknik Direktör Sarıgül, “Amacımız her maçı kazanıp şampiyonluğa emin adımlarla ilerlemek olacak. Takıma bu konuda sonuna kadar güveniyorum. Bu anlamda bizi yalnız bırakmayan taftalarımızda iç saha maçlarını trübinleri dolduracağından şüphem yok. Hepsine tek tek teşekkürlerimi sunarım.” Dedi.

Editör: Ömer Aykaç