Zorlu bir mücadele ile buralara geldiklerini belirtten Bozkurt, Vanlıların bir üst lige ne kadar çok çıkmak istediklerine değinerek, “Playoff maçlarına Van’da hazırlandık. Elbette rakibimiz çok değerli oyunculara ve teknik heyete sahiptir. İyi bir takıma karşı mücadele edeceğimizin farkındayız. Bir üst lige çıkmak mücadelesi veren dört takım kaldı. Bu takımlar mücadele vererek buraya geldiler ve çok tecrübeli takımlardır. Bizimde amacımız bir üst lige çıkmak. Onun için sonuna kadar mücadelemizi yapacağız. Sorumluluğumuzun farkındayız. Formasını giydiğimiz şehrimizin ne kadar üst lige çıkmak istediğinin de farkındayız. Trabzon’a çok iyi bir iş çıkartmak için gideceğiz. İnşallah buraya avantajlı bir skorla döneriz.” İfadelerini kullandı.

Cenaze namazında dönem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı kaza yaptı! Cenaze namazında dönem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı kaza yaptı!

HEDEFİMİZ AVANTAJLI BİR SKORLA DÖNMEK

Bozkurt açıklamasının devamında, “Geçen senede aynı takımla karşılaşmıştık. Çok iyi bir maçtı onu da belirtmek isterim ve son penaltıda biz elendik. O günden sonra takımımız bu günlere daha güçlenerek geldi. Bu sezon ikincilik avantajını yakaladık. Bu avantajı kullanarak ve iyi bir hazırlık yaparak, Trabzon’da avantajlı bir skorla dönme hedefindeyiz.” İfadelerini kullandı.

Bozkurt açıklamasının devamında Van’da kamp yaptıklarını ifade ederek, “Biz Van’da antrenmanlara devam etmeye karar verdik. İki gün Erzurum’a gidip ardından Trabzon’a geçeceğiz. Takımdaki moraller çok iyi. Birkaç sakat oyuncumuz var onlarda maça yetişecek.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi