İskoçya'nın ilk Müslüman Başbakanı Hamza Yusuf, görevinden istifa etti İskoçya'nın ilk Müslüman Başbakanı Hamza Yusuf, görevinden istifa etti

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Vanspor FK, bu hafta evinde Afyonspor ile karşılaştı. Ligde kalan tüm maçların büyük önem arzettiği bir maraton başlarken birinci sıradaki Erokspor’un bay geçtiği haftada Vanspor aldığı galibiyet ile moral buldu.

Vanspor FK, evinde ağırladığı Afyonspor’u 2-0’lık skor ile geçerek zirve yarışında önemli bir galibiyet aldı. Taraftarın yeterli ilgiyi göstermediği maçta gerçekleşen maçta Vanspor, galibiyeti her iki yarıda bulduğu birer gol ile aldı. İlk yarıda Sinan Kurumuş’un 43’te attığı gol ile öne geçen Vanspor FK, dakika 78’de ise Metincan Cici’nin golüyle farkı ikiye çıkardı. Maç boyunca üstün bir futbol ortaya koyan Vanspor aldığı galibiyet ile puanını 56’ya çıkardı.

Erokspor’un 60 puan ile zirvede bulunduğu Grup’ta ligi yakından ilgilendiren maçlardan birisi olan 1461 Trabzon, Karacabey Bld’ye 3-1 kaybetti. Öte yandan zirvenin yakın takipçisi Bucaspor 1928 ise Bursasopr’u 2-0 yenerek zirve yarışında yerini sağlamlaştırdı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ