TFF, aralarında Vanspor, Beşiktaş Trabzon, Fenerbahçe ve daha birçok takımı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı.

TFF’den yapılan açıklamada, Hukuk Müşavirliği’nce 05.12.2023 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir. Yapılan açıklamada, “Vanspor 02.12.2023 tarihinde oynanan Altınordu-Vanspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ve 2023-2024 Sezonu TFF 2. Lig Müsabakaları Statüsü’nün 6/6 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.” Denildi.

VANSPOR TAKIM OTOBÜSÜNE CEZA KESİLDİ

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem açıklandı! Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem açıklandı!

Vanspor, Ziraat Türkiye Kupasında Kayserispor ile karşılaşacağı maç için Ankara’dan Kayseri’ye gitmek için hareket etti. Vanpsor takım otobüsü Kırıkkale girişinde trafik denetim ekipleri tarafından çevrilerek cezai işleme tabi tutuldu. Vanspor’a uygulanan bu cezai işlem uygulaması ile beraber Türkiye’de ilk defa bir takım otobüsüne cezai işlem uygulandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ