Vanspor teknik direktörlüğe flaş bir isim getirildi. Ersin Aka’dan boşalan koltuğa tanıdık bir isim yeniden getirildi.

VANSPOR’DA İKİNCİ ÜMİT BOZKURT DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

Geçtiğimiz yıl Vanspor’da başarılı işlere imza atan Ümit Bozkurt’un yeniden teknik direktörlüğe getirildi. Vanspor yaptığı açıklama ile yeni teknik direktörü Ümit Bozkurt’u “Kulübümüz teknik direktör Ümit Bozkurt ile anlaşmaya varmıştır. Camiamıza ve hocamıza hayırlı olması dileği ile” sözleriyle duyurdu.

ÜMİT BOZKURT’TAN SONRA MUSTAFA SARIGÜL İLE ANLAŞMA SAĞLANMIŞTI

Vanspor yenilenen yönetim kadrosuyla ikinci yarıya temiz bir sayfa açmak istiyor. İkinci yarı hazırlıkları sürerken teknik direktörlük için Ümit bozkurt ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ümit Bozkurt’un yerine Mustafa Sarıgül ile anlaşmaya varmıştı. Mustafa Sarı gül ile ligde iyi bir hava yakalasa da ligde alınan puan kayıpları sonrası teknik direktör Mustafa Sarıgül'le yollarını ayırmıştı. Vanspor, Yeni Mersin İdmanyurdu mağlubiyeti ve Karacabey Belediyespor beraberliğinin ardından teknik direktör Mustafa Sarıgül'le yollarını ayırmıştı.

ERSİN AKA DÖNEMİ KISA SÜRDÜ

Vanspor’da Mustafa Sarıgül ile yollar ayrılmış ve yerine Ersin Aka’nın göreve başlamıştı. Beyoğlu mağlubiyeti sonrası istifa sürecine giren Vanspor’da teknik direktör dahil 7 isim istifa etmişti.

KARACABEY BELEDİYESPOR MAÇI DÖNÜM NOKTASI OLDU

Karacabey Belediyespor maçı adeta Vanspor için dönüm noktası oldu. Vanspor maçın ardından teknik direktör Mustafa Sarıgül ile de karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmış ve Mustafa Sarıgül'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ersin Aka'nın getirdiğini açıklamıştı. Vanspor Ersin Aka teknik diretörlüğünde takımın başındayken oynadığı 4 maçta 2 beraberlik, 2 mağlubiyet almış ve galibiyet alamadan yollar ayrılmıştı. Yeni teknik heyet ile yola çıkan ve toparlanmayı hedefleyen takımda kötü gidişat sürmüş, bu kez de yönetimde istifalar başladı.

VANSPOR YOLA MURAT YILDIRIM İLE YOLA DEVAM ETME KARARI ALMIŞTI

Acun Ilıcalı satın alacağı takımı açıkladı! Acun Ilıcalı satın alacağı takımı açıkladı!

Vanspor, Ersin Aka ile yollarını ayırmasının ardından yardımcı antrenör Murat Yıldırım ile yola devam edeceğini açıklamıştı. Vanlı Teknik Direktör Murat Yıldırım ise bu sezon Vanspor'un başında 3 resmi maçta görev yaptı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ