Elite World Van Hotel’de yapılan olağan genel kurul toplantısı’nda Vanspor Kulübü Derneği’ne tekrardan Feyat Kıyak seçilmişti.

Olağan Genel Kurul sonrası görev dağılımında Erol Temel As Başkanlığa getirilirken, Genel Sekreterlik ile İdari ve Mali İşler görevi Gökhan Hanoğlu getirildi.

Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumluluğunu İsmail Ayaz’ın üstlendiği Vanspor FK’de Başkan Yardımcılığını ise Gökhan Bayramoğlu yapacağı belirtildi.

Geçen dönem olduğu gibi yeni dönemde de TFF Temsilciliğini Fatih Sarp üstlenecek.  Vanspor’da Hukuk işlerine Avukat Turgut Özgüç Özgün getirildi.

Seriksporlu futbolculardan Vanspor'un şampiyonluğunu etkileyecek karar: Erokspor maçına çıkmayacaklar! Seriksporlu futbolculardan Vanspor'un şampiyonluğunu etkileyecek karar: Erokspor maçına çıkmayacaklar!

Dış İşler ve İstanbul Temsilciliğine Vedat Dursun, Nizamettin Kutur, Ulaşım ve Deplasman için de Murat Antika getirildi.

Taraftar ve Stadyum sorumluluğunu Orhan Tolga üstlenirken, Dış İlişkiler ve Ankara Temsilciliği Bülent Çiftçi’ye oldu.

Deplasmanda konaklamadan Gökhan Durmaz’ın sorumlu olacağı Vanspor’da, İşbirliği ve Organizasyona Bahattin Kıyak ve Necattin Demir bakacağı açıklandı.

STK Temsilciliği görevini Fehim Güney’in üstlendiği Vanspor'da Sponsorluk Sorumlusu ve Antalya Temsilcisi Onur Yıldırım olurken, Dijital Reklam Sorumlusu Mehmet Naci Çiftçi olarak belirlendi.

Kamu Kurumları sorumluluğunu Eşref Ünal’ın üstlendiği Vanspor’da Altyapı ve Tesislerden Nazım Akyüz, Etkin ve Maddi Kaynak Oluşturma İşlerinden Halil Pektaş sorumlu olacağı açıklandı.

Vanspor'da Kulüp Basın ve Kurumsal İlişkiler Danışmanlığını Uğur Tunçdemir getirilirken, Sportif Direktör olarak Ali Kurt, Kulüp Menajeri olarak da Osman Yıldırgan yeni dönemde transferi yönetecek isimler oldu.

Vanspor’da Kulüp Genel Müdürü Batuhan Özaltun olurken, Akreditasyon ve Medya Sorumlusu yine Cemal Hüseyin Balka oldu.

Vanspor Kulüp Altyapılar Genel Koordinatörü ise Fahri Baştürk oldu.

BASKAN KIYAK KONGRE ONCESİ YENİ YÖNETİM YENİ KADRO MESAJI VERMİŞTİ

Kongre öncesi sosyal medyadan mesaj verdi. Başkan Feyat Kıyak; Vanspor’un yerinin bir üst lig olduğunu da dile getiren Kıyak, kongreden sonra şehre yakışır bir yönetim ve bir kadro ile önümüzdeki sezon şampiyonluğu göğüslemek istediğini ifade etti.

YENİ SEZONDA ŞAMPİYON HOCA İLE YOLA ÇIKILACAK

Vanspor daha önce teknik direktörlük kariyerinde şampiyonluklar yaşayan Mustafa Sarıgül ile anlaştığını duyurmuştu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ÖMER AYKAÇ