TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta lider Erokspor ile Vanspor arasında şampiyonluk yarışı kıran kırana devam ediyor. Vanspor’un cezası sebebiyle seyircisiz oynanan maçı Vanspor, 6-1 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı.

VANSPOR, ANKARA DEMİRSPOR’A YARIM DÜZİNE GOL ATTI

Vanspor, şampiyonluk yolunda kritik bir maçı daha geride bıraktı. Ligin 37. hafta maçında Ankara Demirspor’u konuk eden Vanspor, rakibine yarım düzine gol attı. Vanspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta Vanspor Ankara Demirspor’u 6-1 yenerek Lider Esenler Erokspor ile olan 2 puanlık farkı koruyarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Vanspor adına 6 gollü galibiyette Hasan Bilal oynadığı oyun ve attı iki gol ile maçın öne çıkan oyuncusu oldu. Vanspor’un diğer gollerini ise Harun Kavaklıdere, Muhammed Ali Doğan, Sinan Kurumuş, Berke Demircan’dan geldi.

VANSPOR’UN ŞAMPİYONLUK İNADI SÜRÜYOR

Vanspor, şampiyonluk yolunda Ankara Demirspor karşısında hata yapmadı. Ankara Demirspor’u seyircisiz oynanan maçı Vanspor, maçı 6-1 kazanarak lider Erokpor ile olan 2 puanlık farkı korudu ve şampiyonluk inadını sürdürdü.

Bucaspor-Erokspor maçında kural hatası yapıldı! İşte o tartışmalı pozisyon Bucaspor-Erokspor maçında kural hatası yapıldı! İşte o tartışmalı pozisyon

LİDER EROKSPOR HATA YAPMADI

Şampiyonluğun bir diğer adayı ise lider Esenler Erokspor, sahasında Adıyamanspor’u konuk etti. Maç boyunca üstün bir futbol ortaya koyan İstanbul ekibi maçı ilk yarıda Penaltıdan attığı gol ile maçı 1-0 kazandı. Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet daha alan lider Esenler Erokspor şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER