ŞEHRİVAN HABER - Son bir kaç yıldır edebiyat camiasının önemli isimlerini ağırlayan Van'da kültür, sanat ve edebiyat programları hız kesmeden devam ediyor.

Birden fazla oluşumun davet ettiği yazarlar Van'da önemli programlara katılmaya devam ederken Kıraathane Van Edebiyat Evi'nin hazırladığı Murathan Mungan programının detayları netleşti.

Geçtiğimiz haftalarda Van'a geleceği duyurulan Türkiye'nin en önemli yazarlarından olan Murathan Mungan'ın Van programının detayları netleşti.

Van'da iki ayrı programa katılacağı öğrenilen Mungan, iki günlük programlar kapsamında 4 Mayıs Cumartesi günü Kıraathane/Van Edebiyat Evi'nin konuğu olacak.

4 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'te Van TSO konferans salonunda okuyucuları ile buluşacak olan Murathan Mungan, 5 Mayıs Pazar günü ise saat 16.00'da Van Barosu, Tahir Elçi Salonu'nda Eğitim-Sen tarafından organize edilecek olan buluşmaya katılacak.

Van programı merakla beklenen Mungan'ın yoğun bir ilgi görmesi gereken programlarına kısü süre kala kendisi de sosyal medya programından bir paylaşım yaparak şu ifadelere yer verdi; 

Van’da 4 ve 5 Mayıs 2024 tarihlerindeki iki söyleşiyi birbirinden farklı içerikte tasarladım. Van’da ilk kez konuşuyorum, dolu dolu olsun istedim. İlgisi ve zamanı olanlar için.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER-VEYSEL İZGİ