VEYSEL İZGİ/ŞEHRİVAN ÖZEL - Bir süredir Van'da yeni il başkanlığı ataması için başvurular alıp mülakatlar gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi, il başkanlığı atamasını tamamladı.

Van'dan bir çok ismin başvuru yaptığı il başkanlığı ile ilgili mülakatları tamamlayan Yeniden Refah'ta görev, tecrübeli bir isme verildi.

Yıllarca Ak Parti'de siyaset yapan, Tuşba eski ilçe başkanı Naif Şabu, Yeniden Refah Partisi'nin yeni il başkanı olarak atandı. Mülakatların ardından görevin tevdi edildiği Şabu, atama kararını genel başkan Dr. Fatih Erbakan'ın elinden aldı.

Genel merkezde yapılan görüşmenin ardından göreve atanan Şabu'nun atama haberini, il başkan adaylarından olan genç siyasetçi Murat Ergin paylaştı.

CHP'den Van'daki o isimle ilgili flaş karar: Partiden ihraç edilecek! CHP'den Van'daki o isimle ilgili flaş karar: Partiden ihraç edilecek!

Ergin o atamayı şu sözlerle duyurdu; "Genel Başkanımız, Dr. Fatih Erbakan‘ın tensipleriyle Van İl Başkanlığı’na Naif Şabu abimiz atandı. Başkanımızı tebrik ediyorum şimdiden kendisine başarılar diliyorum."

Kaynak: VEYSEL İZGİ