Yer Bilimci Naci Görür’den Malatya depremi açıklaması! Yer Bilimci Naci Görür’den Malatya depremi açıklaması!

Van’da Yeşil Sol Parti; köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak yürüttüğü seçim çalışmalarında sona yaklaşırken, 13 Mayıs’ta yapılacak olan büyük final mitingine hazırlanıyor. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne 1 gün kala Yeşil Sol Parti, kent merkezi ve çevre 10 ilçenin tümünde seçim çalışmalarında sona gelirken, 13 Mayıs’ta HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan büyük final mitingine hazırlanıyor.

HALK MİTİNGE DAVET EDİLDİ

Yeşil Sol Parti, kent merkezinde ve tüm ilçelerde 13 Mayıs Saat 13:00’te Van Beşyol Meydanı’nda yapacağı büyük final mitingi öncesi mitinge çağrı çalışmalarını yürütüyor. İl eş başkanları, milletvekili adayları ve yüzlerce partili her yerde bildiri dağıtarak halkı Cumartesi günü yapılacak olan büyük mitinge davet etti.  

YEŞİL SOL FİNAL MİTİNGİNE HAZIRLANIYOR…

Muradiye’de il eş başkanları ve milletvekili adayları ile yapılan köy ziyaretlerinde halkla bir araya gelindi. Yapılan halk toplantıları sonrasında Yeşil Sol Parti halkı, büyük final mitingine davet etti. Yine kent merkezinde il eş başkanları ve milletvekili adaylarının katılımıyla esnaf ziyaretleri yapılırken bir taraftan da cadde ve sokaklarda bildiri dağıtılarak halk mitinge davet edildi. 

YEŞİL SOL CUMARTESİ GÜNÜ VAN’DA MİTİNG YAPACAK!

Van ‘Büyük Final Mitingi’ 13 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00’te Beşyol Meydanı’nda düzenlenecek. Katılımcı olarak HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Tayip Temel, KKP Genel Başkanı Sinan Çiftyürek, PİA Ahmet Kaya ile sanatçılar Özlem Bağlayan ve Ali Jiyan katılacak.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ÇETİN DEMİR