ŞEHRİVAN HABER: ÇETİN DEMİR

Seçime sayılı günler kala Yeşil Sol Parti, Van’da aralarında milletvekili adayları, il eş başkanları ile parti yöneticilerinin katılımıyla tüm ilçelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerine sayılı günler kala Yeşil Sol Parti Van’da seçim çalışmalarına devam ediyor.  

YEŞİL SOL PARTİ VAN’DAKİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Yeşil Sol Parti Milletvekili adayları Gülcan Kaçmaz Sayyiğit, Gülderen Varlı, Havin Kiye, Zülküf Uçar, Sinan Çiftyürek, Mahmut Dindar, Taylan Ertaş ve beraberindeki partililer seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yeşil Sol Parti heyeti dün Gürpınar, Gevaş, Muradiye, İpekyolu, Tuşba ilçelerine milletvekili ve eş başkanlarının dahil olduğu programlarda esnaf ziyaretleri, halk toplantıları düzenlerken, Başkale, Çaldıran, Erciş, Bahçesaray, Saray, Özalp, Edremit ilçelerinde de ilçe başkanlığı yöneticileri pusula çalışmaları yürüttü. 

İPEKYOLU

Son dakika! Malatya’da korkutan deprem! Son dakika! Malatya’da korkutan deprem!

İpekyolu ilçe başkanlığı öncülüğünde DBP İl Eşbaşkanı Harun Okay ve milletvekili adayı Mahmut Dindar’ın katılımıyla Sebze Hali’nde bulunan esnaflar ziyaret edildi. Sonrasında milletvekili adayı Mahmut Dindar, HDP İl Eşbaşkanı Fikret Doğan, Yeşil Sol Parti İl Eşsözcüsü Veysi Dilekçi, DBP İl Eşbaşkanı Harun Okay ile beraber Gölbaşı Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti.

TUŞBA

Tuşba ilçesinde de ilçe başkanlığı öncülüğünde milletvekili Gülderen Varlı’nın katılımıyla ilçeye bağlı köylerde seçim çalışmaları yürütüldü.

GÜRPINAR

Gürpınar ilçesinde ilçe başkanlığı yöneticileri ve milletvekili adayı Taylan Ertaş’ın katılımıyla Norduz bölgesinde bulunan köylerde halkla bir araya gelindi.

GEVAŞ

Gevaş ilçesinde ilçe başkanlığı öncülüğünde Yeşil Sol Parti İl Eşsözcüsü Gönül Uzunay, milletvekili adayı Gülcan Kaçmaz Sayyiğit ile birlikte ilk olarak ilçede bulunan Ahtamara Tarım Kalkınma Kadın Kooperatifi’ni ziyaret etti. Heyet kooperatif ziyaretinin ardından ilçeye bağlı köylerde dolaşırken; sonrasında ilçeye bağlı feribot iskelelerini ziyaret ederek buradaki ziyaretçi ve işletmecilerle bir araya geldi.

MURADİYE

Muradiye ilçesinde de ilçe başkanlığı yöneticileri öncülüğünde milletvekili adayları Havin Kiye, Sinan Çiftyürek, Mustafa Avcı, Yılmaz Şalan ve Leyla Balkan ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Heyet daha sonra ilçeye bağlı köylerde düzenlenen halk toplantılarına katıldı. 

Editör: Fatmanur Polatcan