Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisince Van'da düzenlenen mitingde konuştu. 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala Van'da seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da bu kapsamda çalışmalarını sürdürürken, bugün partisince düzenlenen mitingde konuştu. 

VAN BUGÜN YENİDEN REFAH'I BAĞRINA BASTI

Erbakan, Van'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Yıllar boyu Van merhum Erbakan başkanımızı bağrına bastı. Van bugün Yeniden Refah'ı bağrına basıyor. Bir mübarek Ramazan gününde Van'da siz Vanlılarla bir araya gelmekten büyük bahtiyarlık duyuyorum. Merhum Erbakan hocamız bu bölgenin derdiyle dertlenirdi. Mücahitler yuvası Van'da Erbakan hocamızı yad ettik" dedi. 

CHP Genel Başkanı Özel’den Amedspor açıklaması CHP Genel Başkanı Özel’den Amedspor açıklaması

ERBAKAN ÜYE SAYISINI AÇIKLADI

Üye sayılarını açıklayan Erbakan, "Bugün yine Yeniden Refah var, Milli Görüş var. 85 milyona hizmetkar olmak için bugün yola devam ediyoruz. Yine geleceğiz ve Van'ın yüzünü Refah ile güldüreceğiz. İfrafı özleyeceğiz. Milletin refah seviyesini arttıracağız. 475 bin üyemiz var. Bu Yeniden Refah'ın en çabuk büyüyen parti olduğunu gösteriyor. Üye sayımızı 1 milyona çağıracağız. 2028'de iktidar olacağız. Günde 2 bin 500 üyemiz oluyor. Ayda 75 bin. Millet Yeniden Refah diyor. Tüm Türkiye Yeniden Refah diyor. Yüzde 20'nin üzerinde oy alacağız" ifadelerini kullandı. 

GÜNEŞ 40 YIL SONRA VAN'DAN DOĞACAK

Erbakan, Van'ın Milli Görüş'ü hak ettiğini belirterek, "Van'ı Yeniden Refah belediyeciliğine buluşturacağız. 40 sene sonra bu güneş Van'dan doğacak. Halkımız istediği hizmeti alamıyor. Bir Çevre Yolunu bile 20 yıldır bitirememişler. Van geri kalmış. Van halkı bunu hak ediyor mu? Yiğit insanların diyarı Van. Van'a bu sıkıntılar reva mı? Bu seçim Yeniden Refah'ın seçimi olacak. Milletimiz kayyım belediyeciliğinden çıkınca Yeniden Refah'a koşuyor. Van Milli Görüş'ü hak ediyor" diye aktardı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER