Acun Ilıcalı, iş insanı Fatih Melek ile birlikte memleketi Erzurum'da bir terlik fabrikası kurdu. Fabrika, 500 kişiye istihdam sağlayacak ve çalışanların %80'i kadınlardan oluşacak.

KKM'de parası olanlar dikkat! Merkez Bankasından önemli karar! KKM'de parası olanlar dikkat! Merkez Bankasından önemli karar!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, iş insanı Fatih Melek ile birlikte Erzurum'da terlik fabrikası kurdu. Çalışanlarının yüzde 80'lik kısmı kadınlardan oluşan, 500'ün üzerinde kişiye istihdam sağlayan 15.000m2'lik fabrikanın açılışı için büyük bir tören düzenlendi.

İş insanı Acun Ilıcalı da Erzurum'a yakın zamanda yeni bir yatırım yapacaklarının müjdesini vererek "Erzurum'da başkanımızın destekleriyle inşallah yine güzel şeyler bizi bekliyor olacak. Devletini seven insanlar vatandaşımızın daha rahat yaşam sürmesine katkı veriyorlar. Devletimizin desteği bizim için o kadar önemli ki hiçbir iş tıkanmıyor, herkes iyi niyetli. Biz de hevesimizi kaybetmeden güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: T24