Bu paylaşımlar sonrasında çiftin evlilik kararı aldıkları yönünde haberler çıkmış, hatta Kıbrıs’ta nikah kıyacakları ve Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik’in evlendikten sonra Zekeriyaköy’de yaşayacakları kulislerde konuşulmaya başlanmıştı. Fakat sonra bu haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile olan birlikteliğinin üçüncü yılında girdi. Mutlu çift ilişkileriyle ilgili güzel anları sık sık sosyal medyada paylaşıyor ve çiftin bu paylaşımlara düştükleri notlar da hayranlarından güzel yorumlar alıyor.

Pelin Karahan’ın yeni tiyatro oyunu Şaşırt Beni’nin gala gecesine katılan çift muhabirlerin merak edilen sorularını cevapladılar. Güzel bir birliktelik yaşadıklarını belirten Ahmet Kural, yakın zamanda bu mutluluklarını evlilikle tamamlayacaklarının müjdesini verdi.

Ahmet Kural’ın çok romantik biri olduğu hatırlatılarak, nasıl bir teklif aldığı sevgilisi Çağla Gizem Çelik’e sorulduğunda, “Çok teşekkür ederim sorunuz ve ilginiz için ama paylaşmamayı tercih ediyorum” diyerek ilişkileriyle ilgili cevap vermeyi tercih etti.

Düğünün bu yaz mı yoksa daha sonra mı yapılacağı sorulduğunda ise Ahmet Kural, “Nasip, en doğru zamanda yapacağız” derken, Çağla Gizem Çelik “Sus, yasak olmaz… Nazar değdireceksiniz” diyerek sevgilisinin sürprizi bozmamasını istedi.

Televizyon Gazetesi

Editör: TE Bilisim