Türkiye 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere kilitlendi. Siyasi partilerin seçim hazırlığı son sürat devam ederken AK Parti'de belediye başkan aday adaylığı için başvuru süreci sürerken, İller Bankası Van Bölge Müdürü Ayhan Kayatürk’te aday adaylık başvurusunda bulundu.

KAYATÜRK, ADAY ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI

AK Parti'de aday adaylığı başvuruları devam ederken, Van’da da hem ilçe belediyeler hem de büyükşehir belediye başkanlığı için ardı ardına başvurular yapılıyor. Beraberinde aile mensupları, aile büyükleri, akrabalar ve yakınlarından oluşan kalabalık bir ekip ile AK Parti İl Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştiren İller Bankası Van Bölge Müdürü Ayhan Kayatürk, Van Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu tamamladı.

31 Mart yerel seçim sonrası ilk anket! Hangi parti yüzde kaç oy alır? İşte anketten çıkan sonuç... 31 Mart yerel seçim sonrası ilk anket! Hangi parti yüzde kaç oy alır? İşte anketten çıkan sonuç...

“VAN'A HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Kayatürk, “Van sevdalısı bir kardeşiniz olarak insan sevgisi ile dolu, hoşgörülü olmayı esas alan, herkesin aradığı bir başkan profili olarak, sizlere hizmet etmek üzere yola çıkmış bulunuyorum. Van’ın hak ettiği yere gelme misyonunu kendine şiar edilmiş, Van'ın geleceğine yön verebilecek vizyona sahip, stratejik planları ve projeleri ile kadim kentimize hizmet etmek istiyorum. Herkese aynı mesafede durarak eşitlikçi ve sosyal adalet anlayışı ile bütün bireylerin memnuniyetinin esas alındığı belediyecilik hizmetlerinin sunulması hususunda gayret göstereceğim.” Dedi.

Editör: Necmettin Dursun