Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal, "TMO olarak ayçiçeği yağı satışı da yapıyoruz. 5 kilogramlık ayçiçeği yağını Tarım Kredi marketlerinde 129 liradan satışa sunduk" dedi. Hububat, pirinç ve bakliyat ürünlerinde herhangi bir arz eksikliği söz konusu olmadığını söyleyen Güldal, hem stoklar yeterli hem de gıda üretimi ve akışında, tüketiciye ulaşmasında daralma yok’’ dedi.

TARIM KREDİ MARKETLERDE 5 LİTRELİK AYÇİÇEK YAĞI 129 TL OLDU!

Tarım Kredi Marketlerinde 5 litrelik Ayçiçek yağının fiyatı 129 TL olarak belirlendi. Söz konusu indirim etiket fiyatlarına yansıdı. Pirinç, nohut ve mercimek gibi hububat ve bakliyat ürünlerini TMO satış noktaları ile Tarım Kredi marketlerde satışa sunduklarını vurgulayan Güldal, şunları kaydetti: "Bu ürünlerin fiyatının makul olduğu tüketiciler tarafından değerlendiriliyor ve bunlar yoğun rağbet görüyor. TMO olarak ayçiçeği yağı satışı da yapıyoruz.

TMO AYÇİÇEK YAĞI TARIM KREDİ MARKET AYÇİÇEK YAĞI AYÇİÇEK YAĞI FİYATI

Ayçiçeği yağının 5 kilogramlık tenekelerde satışını Tarım Kredi marketlerde gerçekleştiriyoruz. Bu ürünü de piyasanın oldukça altında 129 liradan satışa sunduk. Böylece vatandaşların makul fiyatlarla bu ürünlere erişme imkânını sağlamış oluyoruz. Hububat, pirinç ve bakliyat ürünlerinde herhangi bir arz eksikliği söz konusu değil, hem stoklar yeterli hem de gıda üretimi ve akışında, tüketiciye ulaşmasında daralma yok. TMO'nun müdahaleleriyle bu ürünlerin fiyatları makul seviyede tutulmuştur."

Editör: TE Bilisim