Hayvanlarını otlatırken ayının saldırısına uğradı! Hayvanlarını otlatırken ayının saldırısına uğradı!

Başvuru sonrası açıklama yapan Bilici, “Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Gazetecilik dünyanın en zor ve fedakârlık isteyen mesleklerinden birisidir. Toplumun doğru bilgiye ulaşması konusunda omuzlarınızda ağır bir yük olduğunun farkındayız. Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum, her birinize ayrı ayrı meslek hayatınızda başarılar diliyorum.

2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Muradiye Belediye Başkanlığı Adaylığı için bu gün HÜDA PAR İl Başkanlığımıza aday adaylığı başvurusunda bulunduk. Rabbim hayırlara vesile etsin. Malumunuz 2014 yılı yerel Seçimlerinde HÜDA PAR Muradiye Belediye Başkanlığı adaylığım olmuştu. Dolayısıyla Muradiye’mizin bir evladı olarak sorunları ve çözüm önerilerini iyi biliyoruz. Bu sorunlara ilişkin olarak kapsamlı çözümlerimiz bulunmaktadır. Liyakatli kadrolarla İlçemizin çok daha iyi yönetilebileceğine inanıyoruz. HÜDA PAR olarak ilçemizin sorunlarını ve çözüm önerilerini iyi biliyoruz. Liyakatli kadrolarımızla ilçemizi en iyi şekilde yöneteceğimize olan inancım tam. Ben daha önce Muradiye Devlet Hastanesi, Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi ve en son Erciş Şehid Rıdvan Çevik Devlet Hastanesinde İdari Ve Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yaptım. Halk ile iç içe ve halkın sorunlarını bilen biriyim. Hizmet sürem içerisinde halkın da takdirini gördüğüme inanıyorum. Halkımıza daha iyi hizmet edebilmek adına bugün HÜDA PAR’da aday adaylığı başvurusunda bulundum. Rabbim hayırlı eylesin” dedi.

HÜDA PAR İl Başkanı Av. Rasim Sayğın da, “Kazım Bilici görev yaptığı yerler de halkımızın teveccühünü ve takdirini almış bir başkan aday adayımızdır. Kendisinin başvurusu bizleri memnun etmiştir. İnşallah kapsamlı değerlendirmelerimiz ve genel merkezimizin onayı ile en hayırlı olan adayımızı halkımızın takdirine sunacağız. Hayırlı olmasını dilerim” diye belirtti.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ