Paris merkezli moda devi Chanel'in, "Lucky Chance Diner" adını verdiği restoran Williamsburg, Brooklyn'de hizmete girecek.

Pastel tonlarda pembe ve yeşil renklerle dekore edilmiş restoran, ziyaretçilerinin Instagram ve TikTok için çekim yapılabilir bir estetiğe sahip.

Chanel,  rezervasyon için açılmış etkinlik sayfasında da ziyaretçilerin paylaşım yapmalarını #luckychancedıner etiketiyle teşvik ediyor. 

MENÜDE KOKULAR VAR
Dışarıdan görüntüsüyle ve hatta içine girildiğinde dahi klasik bir restoran şeklinde dizayn edilmiş mağaza, menüsü ile farklılık yaratıyor.

Menüde yiyeceklerin yerine "kokular" başlığı altında şu Chanel parfümleri yer alıyor:

Chance Eau Fraiche 
Chance Eau Tenore
Chance
Chance Eau Vive

Tamamen ücretsiz bir şekilde ziyaret edilebilen; yemek değil de kokuları deneyimleyebileceğiniz  restoranın, 8-10 Eylül arasındaki yarım saatlik tüm seansları tamamen dolmuş durumda.

Fakat yine de bir uğramak isteyenler için de kapıları açık.

Etkinlik sayfasındaki bilgilere göre yemek değil de kokuları deneyimleyebileceğiniz restoranda içeride yalnızca içecek servisi yapılırken mağazanın dışarısında çeşitli ikramlar bulunacağı belirtlidi.

Nihat Doğan'dan Van'da DEM Parti'ye yönelik operasyona tepki! Nihat Doğan'dan Van'da DEM Parti'ye yönelik operasyona tepki!

RESTORAN KONSEPTİNE ELEŞTİRİ
Fransız markanın lansman için özel hazırladığı "Amerikan Restoranı" konsepti her ne kadar burger ve patates kızartması yerine lüks parfümler servis etse de markanın 2019'da vefat eden kreatif direktörü Karl Lagerfeld' in beslenmesiyle ilgili söylediği şu sözleri sosyal medyada tekrar gündeme geldi:

"Şekere, peynire ve ekmeğe asla dokunmam, Sadece sevmem gereken şeyleri severim. Kolay kolay baştan çıkarılmam. Benim için zaaflara yer yoktur. " 

Bazı sosyal medya kullanıcıları markanın hızlı ve sağlıksız yemeklerle özdeşleşmiş bir yemek konseptini uygulamalarını, Lagerfeld'e saygısızlık olarak gördü.