Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), seçim çalışmaların kapsamında halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal Çaldıran’a bağlı Beydoğan (Şıxsıcıx) mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Eşbaşkan Adayı Neslihan Şedal, Harun Okay, Gönül Uzunay ve beraberindeki partililer, köy ve aile ziyaretlerini gerçekleştirdi.

CHP lideri Özgür Özel, erken seçim için tek şartını açıkladı! CHP lideri Özgür Özel, erken seçim için tek şartını açıkladı!

 EŞBAŞKAN ŞEDAL ÇALDIRAN’DAYDI

Halk toplantısında konuşan Eşbaşkan Neslihan Şedal, seçim çalışmaları kapsamında Van halkının her yurttaşına ulaşacaklarını kaydetti. Şedal, Çaldıran ilçesini rekor bir oyla kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

MURADİYE İLÇESİNDE ZİYARET

Muradiye'de Angûzek (Topuzarpa),Korsot (Uluşar), Anzaf (Yumaklı) ve Ud (Beydağı) köylerinde aileleri ziyaret eden DEM Parti Milletvekili Zülküf Uçar, Eşbaşkan adayları Barış Yılmaz, Hediye Sayıner, ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ DİNDAR: BU HALK İÇİN YAPTIKLARI BİRŞEY YOK

Gevaşta İlçe, Örgütü, Van Milletvekili Mahmut Dindar, Belediye Eşbaşkan Adayları, Kübra Aktı, Rüknettin Hakan, yarın ilçede yapılacak mitinge halk davet edildi. Milletvekili Dindar, “Sabah bişey söylüyorlar akşam onu inkar ediyor. Çevrelerinde bir yalaka takımı, bizim ödediğimiz vergilerle etrafındakileri zenginleştiriyor. 22 senedir bu ülkeyi iktidar yönetiyor ve bu halk için yaptıkları hiçbişey yok” ifadelerini kullandı.

ÇATAK’TA KÖY ZİYARETLERİ YAPILDI

Çatak ilçesinde köy ziyaretleri yapıldı. Şaminis (övecik) Bexuy (Alacayer) ve mezralarını ziyaret eden Van Milletvekili Gülcihan Kaçmaz Sağyiğit, Belediye Eşbaşkan Belediye Eşbaşkan adayları Reşat Eraslan, Gülten Baran ve  beraberindeki partililer, köylülerle tek tek sohpet etti, sorunlarını dinledi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ