Selahattin Demirtaş, "Sahte video kumpası tam bir rezilliktir, aşağılık bir operasyondur. İradenizin sahte ses veya video kayıtlarıyla yanıltılmasına izin vermeyin. Siyaseti kaset kumpaslarıyla dizayn etme zihniyeti AK Parti ile geldi, AK Parti ile gidecek" dedi.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu olan Selahattin Demirtaş, avukatları aracılığıyla kullandığı sosyal medya hesabında bugün yaptığı açıklamada, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesini değerlendirdi.

Merkez Bankası rezervleri 123,8 milyar dolar oldu Merkez Bankası rezervleri 123,8 milyar dolar oldu

"TAM BİR REZİLLİKTİR, AŞAĞILIK BİR OPERASYONDUR"

Seçmenlere seslenen Demirtaş, paylaşımında şunları kaydetti; "Muharrem İnce'ye yönelik sahte video kumpası tam bir rezilliktir, aşağılık bir operasyondur. İradenizin sahte ses veya video kayıtlarıyla yanıltılmasına izin vermeyin. Siyaseti kaset kumpaslarıyla dizayn etme zihniyeti AK Parti ile geldi, AK Parti ile gidecek.

"SİZ HALKSINIZ, PATRON SİZSİNİZ"

Temiz siyaset için, birlikte özgürce yaşam, huzur, refah, barış için sandığa gidin ve ilk turda bitirin bu işi. Seçim sonucu ne olursa olsun, 'sonucu tanımıyorum' diyen ilk kişi, darbecilik suçlamasından kurtulamaz. Sakince oyunuzu kullanın, sandıklara sahip çıkın ve değişimin mutlaka gerçekleşeceğine inanın. Siz halksınız, patron sizsiniz. İlk turda bitirin bu işi."

Kaynak: HABERLER.COM