Otomobil sektörünün dev isimlerinden biri olan Çinli Changan markası, Avrupa planları doğrultusunda Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Changan, her bütçeye uygun modeller geliştirmesiyle tanınıyor ve Alsvin de bu geleneği sürdürüyor.

En önemli avantajı ise uygun fiyatı. Çin dışında da bazı pazarlarda satışa sunulan bu model, yakında Türkiye'de de yollara çıkacak. Changan, sadece uygun fiyatlı araçlarla değil, geniş ürün çeşitliliğiyle de öne çıkıyor. Şirket, lüks SUV modellerinden herkesin rahatlıkla alabileceği sedan modellere kadar geniş bir yelpaze sunuyor. Türkiye pazarına sunulacak olan Changan Alsvin, bu geniş yelpazede bütçe dostu bir seçenek olarak yer alıyor.

Changan Alsvin özellikleri

Egea ya da Linea sınıfında bir otomobil olan Alsvin, 1.0 litrelik atmosferik motoruyla geliyor. Şehir içi kullanım için ideal olan bu aracın maksimum hızı ise saatte 150 km olacak. Performans konusunda büyük beklentilere girmemek gerek, çünkü Alsvin eski bir motor tasarımına sahip.

Numan Kurtulmuş İsrail'in TRT Haber ekibine saldırısını lanetledi Numan Kurtulmuş İsrail'in TRT Haber ekibine saldırısını lanetledi

Fiyatı dikkat çekiyor

Changan Alsvin otomobilinin lansmana özel fiyatı sadece 600.000 TL olacak. En düşük ÖTV diliminden satışa çıkacak olan bu uygun fiyatlı otomobil, kısa sürede geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

Kaynak: EN SONHABER