Bu yıl 1. Lig’de mücadele edecek olan Amedspor, 11 Haziran’da yapılacak kongreye tek listeyle gidecek. Aziz Elaldı başkanlığındaki yönetim, kongre hazırlıklarının yanı sıra transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Bir dönem Türkiye Milli Takımı ve Fenerbahçe’yi çalıştıran tecrübeli Teknik Direktör Ersun Yanal’ı transfer eden yönetim, geçen sezon oynayan futbolcuların yanı sıra yabancı futbolcularla da temasa geçti. Alınan bilgiye göre listede Kongo Demokratik Cumhuriyeti vatandaşı Kabongo Kasongo, Faslı Younes Belhanda var.

Bingöl'de bilanço ağırlaşıyor! Madde bağımlısı şahsın bıçakladığı 2 kişi daha hayatını kaybetti Bingöl'de bilanço ağırlaşıyor! Madde bağımlısı şahsın bıçakladığı 2 kişi daha hayatını kaybetti

SAKARYA’DA SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

18 Temmuz 1994 doğumlu olan Kabongo Kasongo, Zamalek, Al Wehda, Kaloum, Ittıhad Alex takımlarında forma giydikten sonra 1 Temmuz 2022’de Sakaryaspor’a imza attı. Sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona eren Kabongo Kasongo, Türkiye’de ilk kez 2021’de Boluspor’da forma giymişti. 1. Lig’i geçen sezon 60 puanla ligi 3. sırada tamamlayan Sakaryaspor’da oynayan Kabongo Kasongo, 8 gol kaydetti.

GALATASARAY’IN ESKİ YILDIZI DA LİSTEDE

Yeşil kırmızılı takımın gündeminde daha önce Galatasaray’da forma giyen Faslı Younes Belhanda’da da yer alıyor. 25 Şubat 1990 doğumlu olan orta saha oyuncusu Belhanda, futbola Fransa’nın Montpellier takımında başladı, Dinamo Kiev, Schalke, Al Shammal’da forma giydi. Türkiye’de ilk kez Temmuz 2017’de Dinamo Kiev’den Galatasaray’a transfer olan Belhanda, 2021’de Adana Demirspor’a transfer oldu. Belhanda şu an Qatar’ın Al Shammal SC takımında forma giyiyor.

Bu iki transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği kongreden sonra belli olacak.

Kaynak: Güneydoğu Ekspres