Konut projesinin ismi için ödüllü yarışma düzenlendi”

Sosyal, fiziki ve kültürel çalışmalarla her anlamda örnek belediyecilik uygulamalarına imza atan Gürpınar Belediyesi şimdi de ilçenin en büyük sosyal konut projesini inşa ediyor.  İnşaat çalışmalarının yılsonunda tamamlanması ve hak sahiplerine teslim edilmesi ön görülen projenin ismi için ödüllü yarışma düzenlendi.

“Birinci anket ile belirlenecek”

Sadece Gürpınarlılara ve Gürpınar ilçesinde ikamet edenlere açık olan yarışmada sosyal medya platformları üzerinden isim önerisinde bulunulacak. İsim önerileri 21 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Yarışma komisyonunu, gelen isim önerileri içerisinden 4 tanesini kamuoyunun takdirine sunarak birinciyi anket ile belirleyecek. Yapılacak ankette birinci olan yarışmacıya tam altın hediye edilecek.

“Projemiz tüm hızıyla yapılıyor”

Öğretmen atamalarıyla ilgili rakam açıklandı! Kaç öğretmen atanacak? Öğretmen atamalarıyla ilgili rakam açıklandı! Kaç öğretmen atanacak?

Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, konuyla ilgili yaptığı açıklamada yarışma sayesinde özgün ve farklı isim beklediklerini söyledi. Yapılan sosyal konutların bölgenin tarihi ve kültürel dokusuna uygun olarak inşa edildiğini belirten Tanış, “Uzun zamandır ilçemizin kanayan yarası olan doğal gaz sorununu ortadan kaldırdık. Bununla birlikte oluşan konut talebini karşılamak için belediye olarak elimizi taşın altına koyduk. Hamdolsun 126 konut ve 1000 metrekare ticari alana sahip projemiz tüm hızıyla yapılıyor. Bu tür büyük projelerde genellikle reklam ajansları isim önerisinde bulunur ancak biz bu konuda bir farkındalık oluşturarak doğrudan vatandaşlarımıza sorma tercihinde bulunduk.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BARIŞ DÖNMEZ