Altın ve döviz kuruna ilişkin dikkat çeken açıklamalara imza atan İslam Memiş, beklentisinin pozitif olduğunu söyledi. 1700 lira altındaki gram altın seviyesinin kalıcı olmadığını söyleyen ünlü piyasa uzmanı, altın yatırımı yapmak isteynlerin söz konusu rakamları değerlendirmesi gerektiğini söyledi: "Gram altını ekranlarda 1667 lira olarak görüyorsunuz. Yüzde 1 olarak görüyorsunuz. Serbest piyasaya odaklanmak zorundayız. Gram altın fiyatı 1700-1710 lira aralığında şu an itibariyle, bugün biraz toparlandı. Ons altından destek gördü gram altın / TL fiyatı. Beklentim pozitif yönde devam ediyor.

Van'daki yağışlar yem bitkisi üreticilerini ve besicileri sevindirdi! Van'daki yağışlar yem bitkisi üreticilerini ve besicileri sevindirdi!

GRAM ALTIN / TL'DE YÖN YUKARI

Merkez Bankası'nın agresif faiz artırımından sonra kısa vadeli bir çekilme oldu. O videolarımda ifade ettim 1700 lira altındaki gram altın seviyesi kalıcı değil diye. Elinde TL bulunduran, döviz bulunduran, altın yatırımı yapmak isteyenlere buraların bir fırsat olduğunu ifade etmiştim. Gram altın / TL'de yön yukarı arkadaşlar.''

DÖVİZ KURLARI

Döviz kurlarına ilişkin de açıklamada bulunan İslam Memiş, şöyle konuştu: "Elinde dolar bulunduran arkadaşlarımızı sık sık uyarmaya gayret gösterdim. Elinde dolar varsa pariteye giriş yapmak için uygun bir zemin oluştu. Şu an euro / dolar paritesi 1.0932 seviyesinde. 2 puanlık bir artış olduğunu gözlemliyoruz. Buradaki dengelenme çabasını gözlenmeye sürdüreceğim ama 1.10 seviyesinin altı benim için 'düşük' olmaya devam edecek."

Editör: Necmettin Dursun