Saadet ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı, basın açıklaması düzenledi. Toplantıda şehir ittifakı ele alındı.

 “GELECEĞİMİZİ HEP BİRLİKTE İNŞA ETMEYE BAŞLAYACAĞIZ”

İki şarap grubu fiyatlarına zam geldi! İşte yapılan zam oranı İki şarap grubu fiyatlarına zam geldi! İşte yapılan zam oranı

Açıklamayı yapan Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, “Saadet ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları olarak bu haftaki gündemimiz Şehir İttifakı! Güzel şehrimiz Van'ın kaderini derinden etkileyecek önemli bir tarihe doğru ilerliyoruz. İnşallah, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimde, siz değerli halkımızın desteği ve oylarıyla Van'ın kaderi değişecek ve bugüne kadar unutulan, ihmal edilen şehrimizin önü açılacak ve geleceğimizi hep birlikte inşa etmeye başlayacağız. Bu inanç ve azimle kurmuş olduğumuz şehir ittifakı partileri olarak teşkilatlarımızla birlikte, halisane duygularla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızda halkımızdan gördüğümüz sevgi, ilgi ve samimiyet, bir yandan sorumluluğumuzu artırırken, bir yandan da heyecan ve moralimizi yükseltmektedir” dedi.

“AYRIŞTIRMAK İÇİN DEĞİL, BİRLEŞTİRMEK İÇİN ŞEHİR İTTİFAKINI KURDUK”

Karabıyık, ayrıştırmak için değil birleştirmek için şehir ittifakını kurduklarını dile getirerek, “Şehrimizin problemlerini çözmekten, şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmekten başka bir niyetimiz ve hesabımız yoktur. Çünkü biz; ayrıştırmak için değil, birleştirmek için şehir ittifakını kurduk! Birilerine kaybettirmek için değil, herkese kazandırmak için birlikte hareket etmeye karar verdik! Biz, Van seçmeninin oylarından önce, güvenine, sevgisine ve iltifatına talibiz. Bizler Şehir İttifakını kurarken parti ayrımı yapmadan Van’ı dert edinen toplumun tüm kesimlerini davet ettik. “Van, hepimizindir” dedik. “Van'ı, hep birlikte yönetmeliyiz” dedik. Bunun için parti ve ideoloji ayrımı yapmadan, Van'da Şehir İttifakını oluşturduk. Halkımızın tamamıyla görüşerek, dertlerini dinleyerek, fikirlerini alarak, projelerimizi hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“VAN İÇİN DERTLENEN HERKESİ ŞEHİR İTTİFAKINA DAVET EDİYORUZ”

Van halkını şehir ittifakına davet eden Karabıyık, “Tek derdimiz uzun yıllardır belediye başkanları ve belediye meclisleri olmadan yönetilen bilerek ve isteyerek borç batağına saplanan şehrimizin hiçbir problemini çözüm üretemeyen yönetim anlayışını son vermektir. Bizim bu çabalarımızı, Van kamuoyu görüyor ve takdir ediyor, Allah hepsinden razı olsun. Aynı inanç, azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğimizden kimsenin endişesi olmasın! Bizlere güvenin ve desteğinizi esirgemeyin! Van için kurmuş olduğumuz Şehir İttifakı'na Van için dertlenen herkesi ve her kesimi davet ediyoruz gelin bu şehri birlikte yönetelim” diye konuştu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ