Yeniden Refah Partisi Van Seçim İşleri Başkanı ve Vanlı genç iş insanı Mustafa Sadıksoy, Gevaş Belediye Başkan aday adaylığını açıklayarak, başvurusunu tamamladı. 

“ELİMDEN GELEN FAZLASINI YAPMAYA HAZIRIM”

Aday adaylık sürecini tamladığını belirten Seçim İşleri Başkanı Mustafa Sadıksoy, “Türkiye genelinde olduğu gibi Van’da da seçim hareketliliği başladı. Birçok ilçede aday adaylık başvuruları sürerken, bende Gevaş Belediye Başkanlığı hizmetine talip olduğumu belirterek, adaylık sürecimi tamamladım. Başta Van olmak üzere talip olduğum ilçede elimden gelen fazlasını yapmaya hazırım. Coğrafi konumu ve sahip olduğu potansiyel sebebiyle turizm sektörünün yanı sıra inşaat, ticaret, sanayi, tarım ve hayvancılık sektörlerini canlandırıp yatırım imkanlarını desteklemek, ilçemize zengin bir kimlik kazandırmayı hedefliyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Van’da 600 personelle karla mücadele çalışması Van’da 600 personelle karla mücadele çalışması

“SONUCUN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Sadıksoy, cümlelerini şöyle tamamladı: “Kentin sosyo-kültürel farklılıklarını gözeterek ilçenin her ferdine eşit mesafede durmayı ve zengin, fakir, yerli, yabancı ayrımı gözetmeden belediye sorumluluğundaki talepleri eşit şekilde değerlendireceğimden şüpheniz olmasın. Aday olduğum ilçeye hizmet etmekten gurur duyar ve sonucun hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Editör: Necmettin Dursun