TFF 1. Lig play-off 2. turunda rövanş maçında Bodrum FK ile Çorum FK karşı karşıya gelirken normal süresi 0-0 biten ilk maçın rövanşında iki takım Bodrum İlçe Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Rakibini penaltılar sonucunda 5-4 yenen Bodrum FK play-off finalinde Sakaryaspor'un rakibi oldu.

A Milli Futbol Takımın güncel kadro değeri belli oldu! İşte o rakamlar… A Milli Futbol Takımın güncel kadro değeri belli oldu! İşte o rakamlar…

Finalin adı Sakaryaspor - Bodrum FK

Normal süresi ve uzatmaları golsüz eşitlikle sona eren maçta kazanan 5-4'lük penaltılar sonucunda ev sahibi takım Bodrum FK oldu. Bodrum FK, finalde Sakaryaspor ile Süper Lig'e yükselen üçüncü ekip olmak için karşılaşacak.

Çorum FK, 10 kişi kaldı

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Çorum FK futbolcusu Eren Aydın, 74 ve 105+5. dakikalarda gördüğü iki sarı kartın ardından kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Final maçı 30 Mayıs'ta

1. Lig'i birinci sırada bitiren Eyüpspor ve ikinci sırada bitiren Göztepe, daha önce Süper Lig'e yükselen iki ekip olmuştu. Lige yükselecek 3'üncü ve son takımın belli olacağı 1. Lig play-off final maçı, 30 Mayıs Perşembe günü Yeni Adana Stadyumu'nda yapılacak.

Kaynak: EN SONHABER