Bugün oynadığı maçlar ile Türkiye'nin takip ettiği Bursaspor-Vanspor ve Amedspor'un şampiyonluğu sosyal medyada da ülke gündeminde yer aldı.

VANSPOR SAHADAN ÇEKİLDİ

Vanspor'un rakibi bu maçta belli oldu! Vanspor'un rakibi bu maçta belli oldu!

Son günlerde şike iddialarının gündemden düşmediği TFF 2. Lig Beyaz grup maçlarında Vanspor’dan ardı ardına flaş kararlar geldi. Serik yönetimin Esenler Erokspor maçına U19 takımıyla çıkmasını protesto ederek Bursaspor maçına çıkmama kararı alan Vanspor, Serik Belediyespor'un U-19 takımının Esenler Erokspor maçına çıkmamasını protesto etmek amacıyla Bursaspor karşılaşmasının 20 dakikasında sahadan çekildi. Vanspor'un sahadan çekilmesiyle sosyal medyada açılan taglarla binlerce paylaşım yapılırken günün en çok konuşulan olayı oldu.

AMEDSPOR ŞAMPİYON OLDU, SOSYAL MEDYA ŞAMPİYONLUĞU KONUŞTU

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Kastamonuspor ile şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, Menemen Belediyespor ile şampiyonluk maçına çıktı. Grupta şampiyonluğun en büyük adayı Amedspor, kapalı gişe oynanan maçta Menemen Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak şampiyon oldu ve tarihinde ilk kez 1. Lig’e çıktı. Menemen Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak şampiyon olup tarihinde ilk kez 1. Lig’e çıkan Amedspor X’te gündem oldu. Amedspor ile Vanspor adına açılan taglarla binlerce paylaşım yapıldı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER MERKEZİ