Van'daki yağışlar yem bitkisi üreticilerini ve besicileri sevindirdi! Van'daki yağışlar yem bitkisi üreticilerini ve besicileri sevindirdi!

Bir dönemler günlük 20 uçuştan fazla uçuşun gerçekleştiği Van’da, uçak seferlerinin artırılması talebi sürerken Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Balıkesir Edremit Ticaret Odası ortaklığında yeni bir talep dile getirildi.

Van TSO’da bir araya gelen iki ilin ticaret odası temsilcileri Van Edremit Edremit'ten, Balıkesir Edremit'e uçak seferlerinin başlatılması için "Ortak Basın Açıklaması" düzenledi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Bilindiği üzere hem Balıkesir Edremit'te hem de Van Edremit'te havaalanı var. Biz de bu kapsamda bir kardeşlik köprüsü kuralım istedik. Konuyu ilk olarak gündeme getiren ve bizlerle görüşen Edremit Ticaret Odası Başkanımız Ahmet Çetin'e teşekkür ederiz. Edremit'ten Edremit'e uçuşların olması gerektiğini ifade ettiler. Bu vesileyle aradayız. Uçuşların yapılması ve ihtiyacın karşılanması adına ortak bir açıklama yapmak istedik. Bundan sonraki süreçte talebimizi ilgili kurumlara ve havayolu şirketlerine yapacağız. Hayata geçmesi durumunda ilişkilerimiz bir üst seviyeye taşınmış olacak.

SLOGAN: EDREMİT TO EDREMİT

Yapılacak uçak seferleri ile Truva'dan Tuşba'ya bir kardeşlik ve dostluk köprüsü kurmak istiyoruz. Edremit'ten Edremit'e uçak seferleri ile kardeşliğimiz ve dostluğumuz pekişecek. Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri; uçuşların bir an önce yapılması gerektiğini ifade ederek uluslararası sloganı da "Edremit to Edremit" olarak lanse etti.

Editör: Necmettin Dursun