Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Van mitingi ne zaman, nerede olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Van mitingi ne zaman, nerede olacak?

ŞEHRİVAN HABER: BARIŞ DÖNMEZ

Seçime 1 gün kala, Van Büyükşehir Eski Başkanı Bedia Özgökçe bir seçim mesajı yayımladı. Özgökçe mesajında, “Van’dan 8 vekil çıkaracağız” dedi.

“YEŞİL SOL PARTİ GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR”

Özgökçe, mesajında “Merhaba. Büyük bir hasret ve büyük biz özlemle saygıdeğer halkımıza içtenlikle sevgi ve selamlarımı yolluyorum. Büyük değişime çok az kaldı. Bizlere, Kürt halkına dayatılan hapis, sürgün, işkence, kendi topraklarımızda özgürlük ve barış içerisinde yaşama isteğimizden alıkoyan zulüm politikasına, zulüm rejimine son vereceğimiz günlerin gelmesine çok az kaldı. Bizler, sürgünde olan milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri ve binlercemiz sizlerden aldığımız güç ve moralle dünyanın neresinde olursak olalım mücadele etmeye devam ettik, devam ediyoruz. Diyar diyar dolaştık, seçimler vesilesiyle buluştuk, hasret giderdik, özlemlerimizi giderdik. Halkımıza, partimize yönelik hapsetme ve sürgün etme saldırısı biliyoruz ki sizlerin, bizleri seçen halkımızın kararlı duruşunu, iradesini kırmaya yönelik çok büyük saldırılardan sadece bir tanesidir” dedi.

“VAN’DAN 8 VEKİL ÇIKARACAĞIZ”

Özgökçe, “Büyük bir inançla ve kararlılıkla mücadele ettik. Sabırla mücadele ettik. Dünyanın neresinde olursak olalım sesimizi duyurduk, duyurmaya devam ediyoruz. Bu saldırı dalgasını işte yaklaşan seçimlerle birlikte 14 Mayıs’ta bertaraf etme imkanımız var. Anahtar hepimizin elinde. Anahtar sizlerin elinde. Yeşil Sol Parti gümbür gümbür geliyor. İnanıyorum ki bizler mecliste en yüksek temsiliyeti sağlayacağız ve 100 vekille temsil edeceğiz. Şimdi Yeşil Sol Parti zamanı. Sürgündeki ve hapisteki bizleri sizlerden ayrı düşüren, topraklarımızdan ayıran, kendi habitatımızdan, sevdiklerimizden koparanlara en güçlü cevabı sandıkta vereceğiz. Şimdi Yeşil Sol zamanı, tüm sandıkları yeşile boyama zamanı. Van’dan 8 vekil çıkaracağız. İçtenlikle inanıyorum. 6 vekil garanti ama bu sefer Havin’i ve Taylan’ı da meclise göndereceğiz değil mi? Hep birlikte sonrasında bizlerde sizlerin arasında olacağız. Özgürlükle, eşitlikle, birlikte yaşama inancıyla hepinizi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Fatmanur Polatcan