Van’da Kitap Van projesi kapsamında 3️ milyon kitabın çocuklarla buluşmasını sağlayan Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Türkiye Yayıncılar Birliği’nin bu yıl ki ödülüne layık görüldü.

Türkiye Yayıncılar Birliği’nin, çocukların kitap okumasına verilen etkin destek, okuma kültürünün yaygınlaştırılması, okullara kütüphane kurulumu, yaratıcı ve yenilikçi projeleri kutlamak, yayıncılık sektörüne katkı sağlayan değerli çalışmaları ödüllendirmek amacıyla hayata geçirdiği Yayıncılık Özel Ödüllerinden birisi Van Valisi Ozan Balcı’ya verildi.

VAN VALİSİ OZAN BALCI’YA ÖZEL ÖDÜL

Van’da Kitap Van projesi kapsamında 3️ milyon kitabın çocuklarla buluşmasını sağlayan Van Valisi Dr. Ozan Balcı, bu projeyle Türkiye Yayıncılar Birliği’nin bu yıl ki ödülüne layık görüldü. Ödülü tüm Van adına aldığını belirten Van Valisi Ozan Balcı, “Ödül ne kadar benim şahsıma verilse de ben bunu Van adına, Vanlı kitapseverler, Vanlı çocuklar, gençler, eğitimciler, öğretmenler, kitaba dost olan bütün herkes adına alıyorum” dedi.

Yeni müfredatın açıklanacağı gün belli oldu! Bakan Yusuf Tekin açıkladı! Yeni müfredatın açıklanacağı gün belli oldu! Bakan Yusuf Tekin açıkladı!

“HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”

Kitap adına Van’da çok güzel işler yapıldığını vurgulayan Vali Balcı, “Bu bir ekip çalışması. Etkin desteklerinden dolayı Kütüphaneler Genel Müdürlüğüne, Türkiye Yayıncılar Birliğine ve kitap dostlarına teşekkür ederim. Kitap alanı da vereni de utandırmayacak hediyedir. Eğitime, bilime, kültüre dost bir Vali olarak bundan sonra da çocuklarımızın okumalarına, ilimizdeki kitap okuma kültürünün yaygınlaştırılmasına daha çok destek sağlayacağız. Çünkü çocuk okuyucusu olmayan toplumların yetişkin okuyucusu olmaz. Her şey çocuklarımız için.” dedi.

Ödül, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk tarafından Dr. Ozan Balcı’ya makamında takdim edildi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ